Ukončit Salvage Studio

Spouštění

Salvage Studio

Dvě verze vašeho postupu

Tato hra se hrála na více než jednom zařízení. Vyberte, kterou verzi ponechat. Druhá zůstane uložená a lze ji obnovit.