Ukončit Restore & Resell

Spouštění

Restore & Resell

Dvě verze vašeho postupu

Tato hra se hrála na více než jednom zařízení. Vyberte, kterou verzi ponechat. Druhá zůstane uložená a lze ji obnovit.