Wyjdź Restore & Resell

Uruchamianie

Restore & Resell

Dwie wersje Twoich postępów

W tę grę grano na więcej niż jednym urządzeniu. Wybierz wersję, którą chcesz zachować. Druga zostaje zapisana i można ją odzyskać.